Industry Info  
Festo
Festo

Rakon представи нов удароустойчив кварцов генератор

03.05.2022   |   Технологии
 

Rakon представи новия миниатюрен температурно компенсиран кварцов генератор (TCXO) за повърхностен монтаж RPT5032GX, който издържа на ускорения над 30 000 g, съобщават от Microdis, оторизиран дистрибутор на Rakon за България.

Неговата устойчивост се дължи на патентования кварцов материал RGX на Rakon. Уникалната механична конструкция на RPT5032GX позволява високи нива на удар и вибрации, като същевременно поддържа ниска чувствителност на ускорение от 0,8 ppb/g (типична стойност).

Новият свръхустойчив кварцов генератор е базиран на патентованата технология Pluto+, специализирана интегрална схема (ASIC) за регулиране на честотата. Тя осигурява подобрени нива на фазовия шум, които остават стабилни и при високи вибрации, посочват от компанията.

RPT5032GX се предлага в стандартен корпус с размери 5 x 3,2 x 2 mm. Широкият работен температурен диапазон от -55 до 105°C (стабилност < ±0,5 ppm) го прави подходящ за тежки условия. С типична енергоконсумация от 10 mW, RPT5032GX е подходящ за батерийно захранвани преносими приложения.

Новият кварцов генератор е ориентиран към системи, изискващи широк температурен диапазон и висока толерантност на удар, като например в отбранителни приложения или промишлени приложения като сондажно оборудване и регистратори на данни.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   Rakon   TCXO   RPT5032GX   кварцови генератори  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...