Industry Info  
Festo
Festo

Второто издание на "Наука за бизнес" ще се проведе на живо на 19 май - 03.05.2022

03.05.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 19 май 2022 г. в сградата на Иновационен форум "Джон Атанасов" в София Тех Парк ще се проведе второто издание на "Наука за бизнес". Събитието се организира от Българската академия на науките (БАН) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и ще представи нови разработки на БАН, готови да се превърнат в успешен бизнес или да оптимизират процес.

В специална експо зона ще бъдат показани редица интересни прототипи, сред които системи за генериране, съхранение и потребление на чиста енергия, автономен дирижабъл и робот за UV дезинфекция, както и свръхнеомокряеми въглеродни сажди като функционален активатор на човешки сперматозоиди.

Част от презентациите ще представят примери за проекти между БАН и бизнеса, сред които иновативен дрон с удължено полетно време и височинен обхват и много други. Ще има възможност за установяване на контакти между представителите на бизнеса и научните среди и публичния сектор по време на коктейл и нетуръкинг зона.

Събитието се организира с подкрепата на Министерството на иновациите и растежа (МИР), Министерството на образованието и науката (МОН), Enterprise Europe Network към Единния център за иновации на БАН и Европейска нощ на учените (K-TRIO).

Участието в събитието и достъпът до експо зоната са напълно безплатни и достъпни чрез бърза регистрация тук

     
Източник: БАН

Ключови думи: БАН   ИАНМСП   МИР   МОН   EEN   Наука за бизнес   София Тех Парк  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...