Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Роботите KUKA в индустрията за пластмаси

KUKA предлага широка гама роботи, специално проектирани за работа в пластмасовата промишленост. Те се характеризират предимно с четири свойства, които са от съществено значение в тази индустрия:

Леки: Настолните роботи на KUKA се отличават с ниското си тегло и малък обем. Те могат да бъдат инсталирани директно на машините за шприцване на пластмаси с минимално усилие, като по този начин спестяват пространство.

Бързи: Благодарение на ниската им подвижна маса настолните роботи KUKA постигат високи динамични характеристики и много кратки цикли. Това дава възможност за по-висока производителност и ефективност на разходите при бързо възвръщане на инвестицията.

Надеждно планиране: Фамилиите роботи на KUKA имат идентичен отвор на монтажната основа. Това дава възможност за използване на различни роботи KUKA с машини с различни размери, без да е нужно предприемането на допълнителни мерки за планиране.

Дълбок обсег: Роботите на KUKA са проектирани за особено голям обсег в направление надолу. Те предлагат оптимален достъп отгоре до работното пространство. Благодарение на ниската си височина те изискват малко вертикално пространство.

KUKA предлага широк спектър от роботи, напълно подходящи при производството на пластмаси:

KR 3 AGILUS серия:  The KR 3 AGILUS позволява автоматизация в клетки с размери до 600 х 600 mm. Благодарение на интелигентния си дизайн той е икономичен, изисква минимална поддръжка и е изключително надежден.

KR AGILUS серия: С повече от дванадесет цикъла в минута, те са майстори на скоростта. Роботите се предлагат и във водоустойчиви варианти.

KR QUANTEC K серия: KR QUANTEC е насочена към осигуряване на перфектен баланс между полезния товар и обсега. Когато става въпрос за точково заваряване, те са лидер на пазара. 

Серия KR 30 / KR 60-4 KS: С дългото си аеродинамично рамо KR 60 L16-2 KS е перфектният робот за ограничени работни пространства.

KR CYBERTECH nano series: Прецизeн, компактeн, гъвкав и подходящ за инсталиране в най-малките пространства, KR CYBERTECH nano е идеален за работа и приложения с непрекъснат ход.

Серията KR QUANTEC: Интелигентните товароносимост и интервали на обсег на серия KR QUANTEC позволяват опростена, безопасна и икономична интеграция на роботите с полезен товар от 90 до 270 кг.

Познат интерфейс за бързо програмиране

Роботите KUKA изпълняват задачи като шприц машини - те могат да бъдат програмирани като тях чрез G-код (DIN 66025) благодарение на интерфейса KUKA.CNC или с помощта на SIEMENS NX CAM Robotics. Потребителите могат да създават програми, използвайки последователност от CAD/CAM процеси, и след симулация да ги изпълняват на робота, без да се налага да ги компилират.

Изтеглете брошурата на KUKA за пластмасовата индустрия тук.

 

СПЕЙСКАД ООД
Казанлък 6100
Ул. Стара река 2, офис 310
Тел: 02 9033999
Email: spacecad@david.bg
Web: www.spacecad.bg

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   KUKA   KR 3 AGILUS   KR QUANTEC   KR CYBERTECH  

Област: Роботика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...