Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Международното изложение JEC World 2022 ще се проведе на живо през май в Париж

29.04.2022   |   Предстоящо
 

Международното изложение за композитната индустрия JEC World ще се проведе на живо от 3 до 5 май 2022 г. в Париж. В събитието по традиция участват компании от цялата верига на стойността в композитната индустрия, иновативни стартиращи компании, експерти, учени и изследователи.
 
JEC World 2022 ще покаже какво може да предложи компизитната индустрия на различни сектори – от комическата индустрия до строителството и автомобилостроенето.
 
В рамките на JEC World 2022 ще бъдат връчени награди за иновация, ще се проведе състезание за стартъпи в областта на композитните материали, предвидени са и специализирани уъркшопове.
 
Централна тема на съпътстващата конферентна програма ще бъде устойчивостта и ролята на композитната индустрия за постигането на амбициозни екологични цели. През 2022 г. JEC World има амбицията да покаже, че устойчивото мислене е в центъра на иновативните проекти, технологии и бизнес модели, като стимулира развитието на следващото поколение приложения на композитните материали, посочват организаторите от JEC Group.
 
Тази година за първи път изложението ще предложи и възможност за паралелно онлайн участие посредством платформата JEC World Connect.
 
В последното присъствено издание на изложението се включиха над 1300 изложители от 112 държави, а посетителите бяха над 43 500.
 
Повече за JEC World 2022 вижте тук.

     
Източник: JEC Group

Ключови думи: JEC Group   JEC World   композитна индустрия   композитни материали  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...