Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Евромаркет Компресорс достави 3 броя чилъри МТА на производител на алуминиеви детайли

Специалистите от Евромаркет Компресорс извършиха доставка, монтаж и изграждане на инсталация от 3 броя чилъри от серията Taurus tech на МТА в предприятие за алуминиеви детайли.
 
Италианският производител МТА предлага широка гама чилъри, подходящи за приложения във всички сектори на икономиката и отговарящи на конкретни производствени нужди.
 
Различните модели са класифицирани според охлаждащата мощност до 1500 kW.
 
Чилърите от серията Taurus tech с хладилен агент R410A са най-доброто решение за централизирано хидравлично климатизиране на средни зони, където надеждността и енергийната ефективност са основни изисквания.
 
Високоефективните спирални компресори, големите топлообменници и техническите решения гарантират висока производителност при всякакви условия на работа. Параметричното микропроцесорно управление (чрез удобен за потребителя интерфейс ) позволява лесно да се променят работните параметри на уреда. Широкият избор от опции и конфигурации позволява да се задоволят повечето изисквания за инсталиране и в същото време се улеснява стартирането и управлението на системата.
 
Чилърите от тази серия имат безспорни предимства, сред които сезонна ефективност, съобразена с параметрите, изисквани от регламента ErP за индекса SEER, акустични конфигурации SHE и SSN с намалени нива на шум, висока ефективност при пълно натоварване (EER), разширени работни граници за стартиране и работа дори в най-тежките условия, богат избор от опции и комплекти за опростен монтаж и лесен достъп до всички вътрешни компоненти.

 

 

 

Евромаркет Груп
София 1532, Казичене,
ул. Околовръстен път 454
Тел: 02/ 97 67 100
Факс: 02/ 97 67 111
E-mail: office@euromarket.bg
www.euromarket.bg
 

     
Източник: Евромаркет Компресорс

Ключови думи: Евромаркет Компресорс   Euromarket Compressors   МТА   Taurus tech   чилъри  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...