Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ГБИТК организира виртуално посещение в Бавария с фокус върху управлението на отпадъците и рециклирането

26.04.2022   |   Предстоящо
 

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) организира двудневно информационно виртуално пътуване на българска делегация в Бавария, Германия, на 21 и 22 юни 2022 г. на тема: "Устойчиво и иновативно управление на отпадъците".

Събитието се организира съвместно с em&s GmbH и се финансира в рамките на програмата Bayern – Fit for Partnership към Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката.

Участието в делегацията е безплатно. Осигурен е симултанен превод от немски на български език и обратно. В събитието могат да се включат министерства, агенции, областни администрации, общини и общински съвети, както и частни компании, търговски дружества и представители на браншови организации и мултипликатори, които искат да получат информация от първа ръка, да закупят баварски продукти, както и да се запознаят с най-новите технологии в тази сфера. Няма ограничение в броя на участниците от една фирма/институция.

Програмата включва специализирани експертни доклади и презентации на баварски фирми от бранша, след което са предвидени бизнес разговори между българските и баварските участници.

Можете да се регистрирате за участие тук до 29 април 2022 г.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   рециклиране   управление на отпадъците  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...