Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

По-висока производителност и по-ниски разходи с Festo AX

Ако производители-те на технологии за автоматизация искат да създадат истинска добавена стойност за своите клиенти, решенията за дигитализация са начинът да го направят. "Именно затова Festo създаде Festo Automation Experience или накратко Festo AX", обяснява д-р Оливер Нийзе, вицепрезидент Дигитален бизнес във Festo.
 
Festo AX се основава на експертния опит на Festo в областта на технологиите за автоматизация и промишленото производство и на компетенциите й в областта на усъвършенстваните аналитични инструменти и изкуствения интелект, придобити с поглъщането на софтуерната компания Resolto.
 
Светът постоянно се променя и всеки, който иска да разбере промените в промишления сектор, трябва да е наясно, че след десет години три четвърти от работещото население ще бъдат от т. нар. дигитално поколение. Тези хора са свикнали да работят с дигитални решения в машиностроенето. За да бъдат успешни, компаниите, които специализират в технологии за автоматизация, трябва да имат това предвид в бъдещите си стратегии.
 
В съответствие с тази еволюция Festo създаде решението Festo AX. То е лесно за използване и позволява на потребителите да извлекат максимална стойност от данните, генерирани от тяхното собствено оборудване, с помощта на изкуствен интелект и машинно самообучение.
 
Потребителите могат да увеличат производителността, да намалят енергийните разходи, да избегнат спад в качеството, да оптимизират производствените мощности и да създадат нови бизнес модели, като просто анализират своите данни с Festo AX. "С модулите Predictive Maintenance, Predictive Energy и Predictive Quality ние прилагаме индивидуалните решения на нашите клиенти заедно с тях", обяснява Нийзе.
 
Festo AX анализира данните в реално време. Решението може гъвкаво да се интегрира в системата на клиента – на място, в периферията или в облак. То може да използва опита на самия клиент на принципа "human-in-the-loop". При това потребителите остават единствените собственици на събраните данни.
 
Анализът нa данните не се ограничава до компонентите и модулите на Festo. "Голямо преимущество е, че нашият софтуер може надеждно да анализира компоненти и на други производители", отбелязва Нийзе.

 

 

 

Фесто ЕООД
1592 София
бул. Христофор Колумб 9
Тел.: ++359 (0)2 / 960 07 12 
Факс: ++359 (0)2 / 960 07 13
E-Mail: festo_bg@festo.com
www.festo.bg

     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   Фесто   Festo AX   прогнозна поддръжка   изкуствен интелект  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...