Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Евромаркет Компресорс достави иновативен за България винтов компресор на водеща компания в минната индустрия

В началото на годината Евромаркет Компресорс достави иновативен за България винтов компресор с честотно управление на свой клиент – водеща компания в добива на злато и благородни метали. Това е един от осемте винтови компресора 250 kW на германския производител Gardner Denver, закупени от компанията. С тяхна помощ тя ще намали драстично консумацията на електроенергия в своето производство.
 
Gardner Denver VS 290 е високоефективен винтов компресор, който спестява до 35% от разхода на електроенергия. Той е специално проектиран да отговори на изискването за 24-часова експлоатация, каквато е необходима в критичните промишлени процеси – или иначе казано работи при пълно натоварване неограничено време.
 
Компресорът е с Gardner Denver винтова двойка от ново поколение, с помощта на която достига изключителна производителност от до 47,02 m³/min. В комбинация с новия контролер компресорът VS 290 е проектиран да посреща високите колебания в консумацията на сгъстен въздух в предприятията, осигурявайки възможно най-ниска специфична консумирана мощност, което носи допълнителна полза под формата на икономии на електроенергия.
 
Компресорите Gardner Denver са снабдени с облачно базирана система за мониторинг i-Conn, която изпраща информация за състоянието на машината в реално време до завода производител в Германия, до сервиза на Евромаркет Компресорс и до клиента.
 
i-Conn не само осигурява предимство, като предвижда потенциални проблеми, преди те да се случат (спестявайки ценно време и разходи), но лесната за използване и инсталиране система също показва как да се оптимизира производството и да се увеличи енергийната ефективност.
 
Сред основните предимства на винтовия компресор VS 290 са още компактен дизайн, ниски нива на шум, модерна охладителна система, лесна поддръжка, директно куплиране между електрическия двигател и винтовата двойка, най-голям диапазон на регулиране на дебита от 12 до 100% и 10 години удължена гаранция Protect 10.

 

 

 

Евромаркет Груп
София 1532, Казичене,
ул. Околовръстен път 454
Тел: 02/ 97 67 100
Факс: 02/ 97 67 111
E-mail: office@euromarket.bg
www.euromarket.bg

 

     
Източник: Евромаркет Компресорс

Ключови думи: Евромаркет Компресорс   Euromarket Compressors   Gardner Denver   винтови компресори  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...