Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Atlas Copco представи най-ефективния си и устойчив компресор досега

Atlas Copco представи ново поколение от своите VSD компресори. С възможност за икономии на енергия от 60%, GA VSDS е най-енергийно-ефективният, устойчив компресор, създаван от компанията. Благодарение на интелигентни функции той може да адаптира и оптимизира работата си спрямо нуждите на всеки клиент, посочват от фирмата.
 
GA VSDS е третото поколение компресори с променлив капацитет на Atlas Copco (VSD), като постига внушителните икономии на енергия от 60%. "Свикнали сме с големи числа, когато става въпрос за VSD, но тези 60% са важна бариера за преодоляване. GA VSDS е просто най-ефективният ротационен винтов компресор, създаван някога. Неговото въздействие върху енергийните разходи и отпечатъка върху околната среда на нашите клиенти ще бъде огромно", казва Ян Вансвивелт, продуктов мениджър за VSDS в подразделението на Atlas Copco Industrial Air.


 
Благодарение на високата енергийна ефективност GA VSDS е най-устойчивият компресор, наличен на пазара днес, посочват от Atlas Copco. Германска логистична компания, която тества GA 37 VSDS през последните няколко месеца, смята, че ще може да намали емисиите на CO2 от компресора с 60 т годишно.
 
Устойчивостта е водещ принцип и при проектирането на GA VSDS. В допълнение към минималния брой компоненти, това е първият компресор, който разполага с IE5 синхронен електромотор с феритен ротор, тъй като не разчита на редкоземни материали, отбелязват от Atlas Cocpo.

GA VSDS е мощен компресор с 21% по-висок Free Air Delivery (FAD) капацитет в сравнение с компресорите с фиксирана скорост. "С VSDS клиентите могат да спестят от инвестиции и оперативни разходи", казва Ян Вансвивелт.
 
GA VSDS се предлага с функции за свързване като усъвършенстван контролер Elektronikon Touch, управление на множество компресори EQ2i (стандартно вградено), дистанционно наблюдение и анализ SMARTLINK и интеграция на OPC UA за свързани производствени среди.
 
GA 22-37 VSDS не изисква инсталиране в специално компресорно помещение благодарение на нивата на шум от 63 dB. Може да се монтира на производствения етаж, като с вертикалния си компактен дизайн заема много малко място.
 
Новият GA VSDS е наличен за поръчки в цял свят най-напред в диапазона 22 – 37 kW.

     
Източник: Atlas Copco

Ключови думи: Atlas Copco   Атлас Копко   компресори   GA VSDS  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...