Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricФилкаб
Л-Клас
Последно от новини

13.12.2023   |   Walter Tools разработи нова сплав за инструменти за нарязване на канали


05.12.2023   |   Глобалният пазар на серводвигатели и сервозадвижвания се удвоява за десетилетие


05.12.2023   |   Германският машиностроителен сектор отбелязва сериозен ръст на инвестициите в научни изследвания


05.12.2023   |   Balluff представи иновативна система с радарна технология за детекция в опаковъчния сектор


05.12.2023   |   Конференция за кръговата икономика в строителния сектор предстои в София

CAD PointСПЕЙСКАДАдара ИнженерингАмер Спортс
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Лесто Продукт внедрява облачно ERP решение на Infor с помощта на IPL Consulting

Световният лидер в бизнес софтуера за приложения в индустрията Infor обяви, че българският производител на метални изделия Лесто Продукт преминава към Infor CloudSuite Industrial Enterprise, за да подобри цялостно бизнес процесите си. Проектът се изпълнява от IPL Consulting Group, златен партньор на Infor, предоставящ услуги по консултиране и внедряване на софтуерни решения в Източна Европа.

Лесто Продукт планира да внедри облачното ERP решение Infor OS, което ще осигури интеграция на основни функционалности за детайлно производствено планиране и контрол на качеството.

С облачно решение Infor, хоствано на Amazon Web Services (AWS), фирмата очаква да повиши ефективността на своите бизнес процеси и да се подобри синхронът между отделите. В допълнение възможностите за управление на документи ще позволят ефективното управление на документи като чертежи, спецификации и инструкции.

Infor подкрепя успешното развитие на Лесто Продукт от 2012 г. чрез ERP решението Infor LN. Системата покрива всички аспекти на бизнеса на компанията и помага за повишаване на ефективността, позволява синхронизиране на бизнес процесите на всички отдели и анализа на данните.

"През годините на използване на Infor LN постигнахме отличен резултат и установихме страхотно партньорство с Infor. Сега виждаме всички предимства и перспективи от използването на облачното решение на Infor, така че за нас беше очевидно да продължим да разширяваме бизнеса си с Infor", сподели Ивайло Гладнишки, главен изпълнителен директор на Лесто Продукт. "Решихме да мигрираме към новата облачна версия Infor CloudSuite Industrial Enterprise, защото е ценно за нашата компания да използва непрекъснато актуализирани функционални и технологични подобрения без нужда от надграждане — винаги актуална технология. Това облачно базирано ERP решение ще ни помогне да се съсредоточим върху производствените процеси и ще ни осигури видимост и контрол на разходите в цялата организация. Очакваме, че Infor CloudSuite ще ни позволи да влагаме по-малко време и пари за управление на нашата ИТ инфраструктура и ще ни осигури необходимата сигурност", допълни Гладнишки.

Лесто Продукт планира да приключи процеса на преминаване към Infor CloudSuite Industrial Enterprise и да започне ефективно да използва решението през юли т.г. Infor CloudSuite ще помогне за поддръжката и автоматизацията в цялата организация, за оптимизиране на продажбите и доставките, за планиране и управление на производството, за складиране и управление на финансите.

 

 

 

 

IPL Consulting България
София 1404
Бул. България 51, Офис сграда Б, ет. 8
Тел.: +359 2 426 0472
E-mail: marketing@iplc.ru
www.iplconsulting.com

     
Източник: IPL Consulting

Ключови думи: IPL Consulting   Лесто Продукт   Infor   Infor CloudSuite Industrial Enterprise   ERP   бизнес софтуер  

Fanuc
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Learn Valley
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...