Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Аксбул е ексклузивен представител на Edwards Vacuum за България

Edwards Vacuum е световен лидер в производството на индустриални вакуумни помпи и решения с над 100-годишна история. Компанията е партньор и избор на десетки хиляди клиенти за критични приложения по целия свят. Вакуумът е необходим в различни сектори – от производството на енергия до стоманодобива, както и среда за космически симулации и високоенергийни физически изследвания.
 
Аксбул е официален представител на Edwards Vacuum в България. В офертата й влизат механични бустерни вакуум помпи, индустриални сухи вакуум помпи, малки сухи вакуум помпи и маслени помпи серии RV и EM с марката Edwards Vacuum.
 
Механичните бустерни помпи на Edwards Vacuum са идеални за използване при високи диференциални налягания, което позволява стартиране на помпата по едно и също време с резервната помпа, намалявайки общите времена на прекъсване, и улеснява дейностите. Времето на прекъсване е понижено с до 50%. Патентованото хидрокинетично задвижване позволява на бустера да работи от атмосферно налягане. Общото време за евакуация може да бъде намалено с до 50%, тъй като бустерът може да помогне за изпомпване от самото начало, спестявайки ценно време за процеса.
 
Новите индустриални сухи вакуум помпи с марка Edwards Vacuum се отличават с висока ефективност, усъвършенстван контрол на температурата и дълги интервали на обслужване. Предлагат и най-добрите в своя клас скорости на изпомпване и ниски експлоатационни разходи за много години напред. Интелигентният контролен панел на борда позволява автоматичен контрол на производствените процеси с автоматични процедури за стартиране/спиране, икономия на енергия, зелен режим AUC и опции за самопочистване.
 
Последното поколение малки сухи вакуум помпи на Edwards Vacuum предлага повишена скорост на изпомпване в комбинация с по-ниски крайни налягания, по-ниска консумация на енергия и по-ниски нива на шум в сравнение с други помпи. Проектирани са да бъдат напълно обслужвани на място. Техните интелигентни функции за управление и до петгодишният сервизен интервал предлагат по-ниска себестойност, което ги прави отличен избор за най-модерните технологии.
 
Аксбул предлага и маслените ламелни помпи от серия RV на Edwards Vacuum. Известни с високия си вакуум и бързите скорости на изпомпване, тези помпи вече са индустриален стандарт в редица научни и лабораторни приложения и са идеално допълнение към малки турбомолекулярни помпи. Помпите от серия EM са здрави механични помпи с маслено уплътнение с компактен и тих дизайн. Те се отличават с усъвършенствани схеми за смазване и висока надеждност, за да отговарят на специфични нужди. Идеални за работа в екстремни газообразни среди, като фармацевтично сушене чрез замразяване или извеждане на хладилна система, тези помпи са индустриалният стандарт за нулево замърсяване на процеса и ефективно смазване при големи газови натоварвания.

 

 

 

 

Аксбул ЕООД
Пловдив 4003
ул. Васил Левски 180А
Телефон/Факс: +359 32 28 02 02
Мобилен: +359 885 599 916; +359 892 28 02 02
office@axbul.bg
axbul.bg

     
Източник: Аксбул

Ключови думи: Аксбул   Axbul   Edwards Vacuum   помпи  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...