Industry Info  
Festo
Festo

Над 50 000 посетители очакват на международното изложение INTERFORST 2022 - 12.04.2022

12.04.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Тазгодишното издание на международното изложение за горското стопанство INTERFORST ще се проведе от 17 до 20 юли в Мюнхен. Организаторите от Messe Muenchen очакват то да достигне рекордните резултати от 2018 г.
 
INTERFORST 2022 ще се простира на около 80 000 кв. м – 11 000 кв. м закрито и 69 000 кв. м открито пространство. Очаква се да привлече 450 изложители и над 50 000 посетители. "36% от изложителите на предходното издание на INTERFORST бяха от други страни. Нашата цел е този дял да достигне 40%", заяви Петра Вестфал, изложбен директор на INTERFORST. Решението да се насочи вниманието към Чехия също ще допринесе за това. "Виждаме голям потенциал в пазара на Югоизточна Европа, особено по отношение на посетителите", обяснява Вестфал и допълва, че Чехия ще бъде в центъра на вниманието на редица събития, а едно от двете събития с В2В срещи, организирано от Messe Muenchen заедно с Германското земеделско общество (DLG), ще се фокусира върху Югоизточна Европа.
 
Съпътстващата програма включва и събития с научна и практическа насоченост и специални събития. Тази година централните теми на конгресната програма и съпътстващите форуми ще бъдат "Опазване на горите/Климатичните промени", "Линии за поддържане и използване на горите" и "Горски технологии и дигитализация". За първи път DLG ще представи бъдещите тенденции в сектора в специално обособена зона на открито. В зала В6 ще се проведат дискусии и лекции с участието на представители на Министерството на храните, земеделието и горското стопанство на Бавария, Баварската асоциация на собствениците на гори, бизнеса, научните среди и политици. На първия ден от изложението съпътстващата програма ще бъде изцяло посветена на малките и средни частни собственици на гори.

Повече за изложението вижте тук.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Messe Muenchen

Ключови думи: ГБИТК   Messe Muenchen   INTERFORST   горско стопанство   дигитализация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...