Industry Info  
Festo
Festo

Rohde & Schwarz представи автоматизирано решение за тестване на високоскоростни Ethernet кабели

12.04.2022   |   Технологии
 

Rohde & Schwarz представи ново решение за автоматизация на тестове на IEEE 802.3 кабелни комплекти в съответствие със стандартите IEEE 802.3bj, by, cd и ck. 

R&S ZNrun включва векторен мрежов анализатор и комутиращ модул от Rohde & Schwarz, които значително намаляват времетраенето и потенциалните грешки в сравнение с ръчните методи за тестване на високоскоростни Ethernet кабели. Компанията демонстрира продукта за първи път на изложението DesignCon 2022 в Санта Клара, Калифорния.

IEEE 802.3bj и IEEE 802.3 покриват скорости на данни от 25 Gbps на лента, IEEE 802.3cd достига до 50 Gbps на лента. Най-новият стандарт IEEE 802.3ck допълнително удвоява скоростта на данни до 100 Gbps на лента, позволявайки кабелни конфигурации от 100GBASE-CR1, 200GBASE-CR2, 400GBASE-CR4 и 800GBASE-CR8.

R&S ZNrun се предлага в две версии. R&S ZNrun-K410 е проектиран за автоматично тестване на кабелни комплекти в съответствие с IEEE 802.3bj, by и cd, като осигурява автоматизиране на измерването, последваща обработка и анализ на резултатите, както и доклад за извършените тестове. R&S ZNrun-K411 е предназначен за тестване на кабелни комплекти в съответствие със стандарта IEEE 802.3ck Ethernet, който ще достигне скорост на обмен от 800 Gbps за 800GBASE-CR8 конфигурации.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Ethernet   R&S ZNrun  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...