Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Как бързо и лесно да взимате информирани управленски решения?

12.04.2022
 

Системите за бизнес анализи (т.нар. business intelligence или BI) са набор от софтуерни инструменти, които обединяват, унифицират, анализират и визуализират данни от различни източници.

BI решенията намират приложение във всяко предприятие, което иска да подобри видимостта, проследимостта и отчетността, спестяват драстично времето на ключови служители. Решават проблема с непрекъснато нарастващия обем данни в различни системи, които са неконсистентни и сложни за анализ.

BI подобрява дейността на всички звена във фирмата, позволявайки достъп, обработка и анализ на данни от точните хора, в точния момент и по желания от тях начин. Достъпната информация спомага за вземането на по-точни, бързи и навременни управленски решения, които повишават продуктивността, оптимизират разходите и ускоряват растежа на компанията.

Ръководството разполага с цялостен поглед върху дейността по всяко време, базиран на актуални и верни данни, и може да следи ежедневно всички важни KPI’s.

Qlik Sense е BI платформа от ново поколение, която дава възможност на потребителите да разкрият същността на информацията, съдържаща се в данните. Разполага с пълен набор от възможности за бизнес анализи, потребителите сами изготвят справки и ползват централизирано изработени приложения, справки и дашборди.

Системата е изцяло мобилна, позволява споделяне и колаборация между служителите, също и визуално разказване на истории чрез графично представяне на данните. 

Основно предимство на Qlik Sense е широкият спектър от възможности за визуализация.

Balkan Services e дългогодишен партньор на Qlik – световен производител на BI софтуер и лидер за 12-та поредна година в престижната класация на Gartner за BI.

Консултантската компания е лидер на пазара на BI решения в България с 30% пазарен дял* и от 2006 г. досега e завършила успешно над 400 BI проекта в България, Швейцария, Румъния, Белгия и др.

 

 

*По данни на ©1991-2022 CBN - Pannoff, Stoytcheff & Co.
**Дашбордите са примерни.

 

 

 

 

Balkan Services
1000 София
ул. "Екзарх Йосиф" 31
Тел.: +359 2 980 95 99
Е: info@balkanservices.com
Web: https://www.balkanservices.com/

     
Източник: Balkan Services

Ключови думи: Balkan Services   Qlik   Qlik Sense   BI   бизнес анализи  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...