Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение Техномебел ще се проведе на живо в София от 18 до 21 април

11.04.2022   |   Предстоящо
 

След двегодишно прекъсване специализираното изложение за материали, машини и оборудване за дървообработване и производство на мебели Техномебел се завръща на живо в Интер Експо Център от 18 до 21 април 2022 г.

Изложители от България и чужбина ще представят дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, машини и материали за производство и тапициране на мебели, мебелен обков, механизми и детайли, инструменти, консумативи и много други.

"Изложение Техномебел, за което това ще бъде 19-о издание, се утвърди като важно събитие и B2В платформа за сектора в България и на Балканския полуостров", коментират организаторите от Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център. Те отчитат интерес към участие на фирми от Гърция, Полша, Турция и други балкански страни и държави от региона на Югоизточна Европа.

Последното издание на изложението бе посетено от български и чуждестранни представители на сектора, сред които собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия по програмата Hosted buyers. Сред основните предимства, изтъкнати от присъстващите на последното издание, е че Техномебел създава условия компаниите от Балканите, Източна Европа и Близкия Изток да излязат на западния пазар, да изградят бизнес партньорства и да развият дистрибуторските си мрежи.

Повече за изложението и възможностите за участие можете да видите тук.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   БКДМП   Техномебел   машини  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...