Industry Info  
Festo
Festo

Nestle оптимизира поддръжката в най-големия завод за разтворимо кафе в света с Schneider Electric - 08.04.2022

08.04.2022   |   Начало»Бизнес
 

Schneider Electric съобщи, че е внедрила софтуерното решение EcoStruxure Asset Advisor в завода на Nestle в Толука, Мексико. Това е най-големият завод на компанията за производство на продуктите с марка Nescafe и най-голямото производствено съоръжение за разтворимо кафе в света. Заводът произвежда над 1 млн. буркана кафе на ден и минимизирането на периодите на престой в него е от ключово значение за бизнес операциите на Nestle.
 
Преди да внедрят EcoStruxure Asset Advisor в завода използват реактивен тип поддръжка. Осемте непланирани прекъсвания на производството за една година, включително късо съединение в ненаблюдавана секция от основната подстанция, което води до 14-часово прекъсване на работата, струват на компанията близо 588 000 щатски долара. След преминаването към прогнозна поддръжка с EcoStruxure екипите вече могат проактивно да решават проблеми, избягвайки скъпи прекъсвания в работата, които биха могли да струват до 52 000 щатски долара на час, посочват от компанията.
 
С помощта на EcoStruxure Asset Advisor Nestle може в реално време да следи електрическото оборудване. Сега техническите екипи на Nestle отделят по-малко време за справяне с проблеми и оборудването работи оптимално по-дълго време.
 
"С нашия софтуер EcoStruxure ние предоставяме на клиенти като Nescafe по-голяма видимост, повишена надеждност и гъвкавост, за да подобрят оперативната ефективност без допълнителни разходи и вреди за околната среда", посочва Фредерик Годмел, изпълнителен вицепрезидент Захранващи системи и услуги в Schneider Electric.
 
"След внедряването му EcoStruxure Asset Advisor ни позволи да идентифицираме горещите точки и да ги атакуваме, преди да се превърнат в проблем – това ни спести скъпи престои и значително подобри нашата способност да реагираме бързо на промени в търсенето и още по-добре да обслужваме клиентите си и да намалим въглеродния отпечатък в оперативната си дейност", споделя Луис Гилберто Лопес Паес, електротехник в завода на Nescafe в Толука.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Nestle   Нестле   EcoStruxure Asset Advisor  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...