Industry Info  
Festo
Festo

Близо 100 фирми от страната и чужбина участват в Wine&Spirits Show в София - 07.04.2022

07.04.2022   |   Начало»Събитията
 

От 7 до 9 април в София се провежда изложението Wine&Spirits Show, което за втора поредна година събира в Интер Експо Център производители и вносители на вино, бира, крафт предложения и високоалкохолни напитки и подходящи за тях хранителни продукти. В изложението, организирано от Интер Експо Център и DiVino, участват близо 100 фирми от страната и чужбина, представящи стотици продукти.

Wine&Spirits Show обединява много икономически сектори, които намират пресечна точка в сферата на виното, високоалкохолните напитки и бирата и хранителните продукти от висок клас. Сред посетителите има ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри, бизнес представители на кетъринг фирми и рекламния сектор, ивент мениджъри и други.

Съпътстващата програма включва дегустации, майсторски класове и професионални събития. Ресторантьорите, сомелиерите, барманите и сервитьорите ще получат съвети за развиването на винената листа от винения консултант Йордан Русев. В първия ден на изложението Ирина Стефанова отговаря на въпроса "Истинска бира – що е то?". Предвиден е и майсторски клас с дегустация на пет шотландски марки уиски в съчетание с различни храни, воден от Николай Нейков.

На 8 април ще се състои кръгла маса за бъдещето на винените райони в България. В други събития Българска банка за развитие ще представи нови продукти за винарския бранш, а Българската агенция за експортно застраховане – услугите си за винопроизводството. Програмата включва и майсторски клас с Юлия Костадинова, която ще запознае гостите с шест вида карибски ром. Последното съпътстващо събитие за деня ще бъде майсторски клас с вертикална дегустация на Barovo Red (Северна Македония) и Terrasse à l’Ombre (Южна Рона) с винения експерт и преподавател Александер Ристовски.

В последния ден посетителите ще се срещнат за втори път с Ирина Стефанова и тайните на истинската бира. След това в майсторски клас с Яна Петкова ще бъде представена винена Калифорния – четвъртият по големина производител на вино в света. Отново Яна Петкова ще направи презентация с дегустация на седем вина – "Високите вина на Европа", с напитки от Италия и Испания.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Wine&Spirits Show   винопроизводство   бирена индустрия  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...