Industry Info  
Festo
Festo

БАСЕЛ организира хибридно събитие за дуалната система на обучение

06.04.2022   |   Предстоящо
 

На 14 април 2022 г. от 10:00ч. Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) съвместно със Стопанската камара на Австрия в България и Българо-швейцарската търговска камара организира мероприятие на тема "Дуално обучение".

Събитието ще бъде хибридно, т.е. желаещите да участват ще могат да се включат присъствено в заседателната зала на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) в София или онлайн. За целта е необходимо да се регистрират на имейл: basel@basel.bg.

Дуалната система на обучение е начин, по който фирмите участват в обучението на своите бъдещи квалифицирани кадри. В дуална форма компаниите имат възможност да подпомогнат изготвянето на учебни планове и програми, за да са съобразени с нуждите на бизнеса, както и да обучат и приобщят учениците в подходяща възраст към своя профил и фирмена култура, посочват от БАСЕЛ.

Програмата на събитието включва представяне на дуалната система на обучение и австрийския проект "Дуално обучение в България", швейцарската подкрепа за дуалното обучение в България и примери от практиката. Предвидена е и възможност за задаване на въпроси.

     
Източник: БАСЕЛ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАСЕЛ   АИКБ   дуално обучение  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...