Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation предоставя HMI софтуер с нови функции и на по-ниска цена

05.04.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation представи софтуера FactoryTalk® View Site Edition (SE) HMI V13, който предоставя нови функции, опростено лицензиране и по-ниска цена.

 

FactoryTalk® View Site Edition (SE) HMI V13 въвежда повече опции за избор на начин на визуализиране на данните. Събраните данни вече могат да бъдат показани в табличен формат като Data Grid обект и съпоставка на два набора производствени данни с ново XY оформление.

 

Тази версия също така подобрява възможностите за надграждане на системата чрез поддръжка на NET обекти, скриптове от страна на сървъра и специфични за клиента тагове, които позволяват функционалност, специфична за всяка потребителска сесия в разпределена система. Нови инструменти за поддръжка на приложения осигуряват по-добро взаимодействие с устройства и сървъри в една система.

 

Новият портал за състоянието на системата предоставя уеб базиран преглед на всички сървъри на приложения FactoryTalk® и тяхното състояние. Тази версия осигурява по-задълбочено взаимодействие с контролерите на Logix с нова възможност за управление на HMI анимация за автоматична диагностика и нов мобилен достъп до съобщения за автоматична диагностика чрез уеб клиенти на FactoryTalk® ViewPoint.

 

Най-новата версия улеснява и избора и закупуването на система FactoryTalk View SE.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FactoryTalk® View Site Edition (SE) HMI V13  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...