Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коя е най-предпочитаната облачна ERP система в света?

С над 29 000 компании в повече от 200 страни, които ползват Oracle NetSuite, това е най-предпочитаната в световен мащаб облачна ERP система.

NetSuite ERP е облачно решение за цялостно управление на бизнеса, което повишава ефективността на организациите чрез автоматизиране на ключови процеси и осигуряване на пълна видимост и проследимост в реално време на оперативното и финансовото представяне.

ERP системата позволява на предприятията бърз и лесен достъп до систематизирани в една система актуални данни, контрол и ефективно управление от едно място на счетоводство, клиенти, поръчки, наличности, производство, доставки, складови операции и др.

Oracle NetSuite е подходящо ERP решение както за организации, опериращи в рамките на дадена страна, така и за международни компании с представителства в различни държави. Поддържа над 27 езика и 190 валути.

Облачната ERP система е достъпна от всяка точка на света и по всяко време през браузър. Актуализира се автоматично два пъти годишно и потребителите винаги работят с последната версия на решението.

Balkan Services е официален партньор на Oracle NetSuite с право да реализира проекти на територията на България, Румъния, Сърбия, Северна Македония, Гърция и Турция.

Компанията е разработила и предлага български, сръбски, румънски и северномакедонски локализационни пакети за NetSuite ERP, които гарантират пълно съответствие с местните законодателства и счетоводни изисквания.

От близо 2 десетилетия консултантската ИТ компания Balkan Services внедрява софтуер за управление на бизнеса от типа ERP, включително облачни решения, като има завършени успешно над 130 ERP проекта в България и чужбина. Консултантите й разполагат с експертни познания за бизнеса, технологиите и действащото законодателство.

 

 

 

 

 

Balkan Services
1000 София
ул. "Екзарх Йосиф" 31
Тел.: +359 2 980 95 99
Е: info@balkanservices.com
Web: https://www.balkanservices.com/

     
Източник: Balkan Services

Ключови думи: Balkan Services   ERP   Oracle NetSuite  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...