Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Уебкаст представя предимствата на индустриалните климатизиращи системи Blue e+ от Rittal

04.04.2022   |   Предстоящо
 

На 14 април 2022 г. от 10:30 ч. Rittal България организира уебкаст на тема "Blue e+ решения от Rittal – скок в енергийната ефективност".

Водещ на събитието ще бъде инж. Александър Касчиев, търговски директор в Rittal България. Той ще представи възможностите на индустриалните климатизиращи системи от ново поколение Blue e+. Ще бъдат обявени и резултатите от проведените тестове в Аурубис България.

Серията Blue e+ е последното достижение на компанията в областта на енергийноефективните решения за охлаждане. Дизайнът им е базиран на иновативна хибридна технология, която гарантира непостигани досега икономии на енергия, посочват от Rittal и допълват, че сред най-значимите предимства на решенията е тяхното опростено и гъвкаво управление. С помощта на NFC интерфейс охладителите могат да бъдат контролирани отдалечено с мобилно приложение за смартфон или таблет.

При тестовете, проведени от Аурубис България, се установява, че климатиците Blue e+ реализират 86% по-ниско потребление на активна енергия, не консумират реактивна енергия, а спестената енергия на годишна база възлиза на 8818 kWh. "Оборудването на Rittal е доказало качеството си през годините", коментират в Аурубис.

Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Rittal България

Ключови думи: Rittal   Ритал   Аурубис   Aurubis   Blue e+   климатизиращи системи  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...