Industry Info  
Festo
Festo

Rohde & Schwarz подготвя безплатен онлайн семинар за осцилоскопи - 30.03.2022

30.03.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Rohde & Schwarz организира в партньорство с Wuerth Elektronik и PE Systems онлайн семинар, на който ще бъдат представени добри практики в използването на осцилоскопи и последните новости в сферата на тестването.

Oscilloscope Days 2022 ще се състои на 27 и 28 април т. г. Участието в него ще бъде напълно безплатно, като ще има възможност за избор на работен език между английски, немски, френски, испански и бразилски португалски. Сесиите включват възможности за директно взаимодействие с експертите от Rohde & Schwarz, Wuerth Elektronik и PE Systems.

Сред акцентите ще бъдат основни положения в тестването и избор на сонди, разработване на електрозахранващи системи с компоненти с широка забранена зона (SiC и GaN), измерване на пулсации (jitter) и използване на осцилоскоп за откриване на проблеми с електромагнитната съвместимост (EMC).

Андреас Грим, директор продажби за осцилоскопи в Rohde & Schwarz, отбеляза, че водещите на събитието ще преминат директно на въпроса във всяка от двете 90-минутни сесии във всеки от дните – една сутрин и една следобед. "Направихме участието възможно най-лесно. Малко отделено време ще донесе голяма възвръщаемост под формата на ценни знания и ноу-хау", коментира Грим.

Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Wuerth Elektronik   PE Systems   осцилоскопи  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...