Industry Info  
Festo
Festo

ИАНМСП организира Българо-Косовски бизнес форум с двустранни срещи - 23.03.2022

23.03.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 6 април 2022 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в партньорство със София Тех Парк организира Българо-Косовски бизнес форум с двустранни срещи с албански компании от ИКТ сектора. Събитието ще се състои в рамките на посещение на бизнес делегация от Косово в България от 5 до 7 април.

Делегацията е съставена от над 20 представители на фирми от ИКТ сектора, Министерството на иновациите, Министерството на икономиката и други местни бизнес организации. Тя ще посети институции и организации от българската иновативна екосистема, включително София Тех Парк и  Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и държавни учреждения със стратегическо значение за развитието на двустранните търговско-икономически отношения.

В сферата на информационните и комуникационни технологии, включително аутсорсинга, в Косово има 1249 регистрирани компании, като 61% от тях работят на международни пазари. Страната има значителен потенциал и може да се превърне във важен регионален бизнес партньор на български технологични и иновативни компании, както и да предостави възможности за реализиране на нови бизнес начинания в страната, посочват от ИАНМСП.

Можете да се регистрирате за участие безплатно до 1 април 2022 г. тук.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   ИКТ   B2B срещи  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...