Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Yanmar планира впечатляващо участие на bauma 2022

Yanmar Europe ще участва на най-голямото в света изложение за строителна техника bauma 2022 от 24 до 30 октомври в Мюнхен. Компанията ще покаже забележителна експозиция от най-новите си двигатели и ще промотира уникалната си 5-годишна безплатна гаранция. Ще бъдат представени и последните технологични нововъведения на Yanmar.
 
Yanmar произвежда висококачествени дизелови и газови двигатели с мощности от 5 до 155 kW, както и машини като електрогенератори и помпи за всякакви индустриални приложения. Двигателите и машините с марка Yanmar са продукти от висок клас с изключителна репутация в цял свят заради тяхното качество, производителност, ефективност и екологичност.
 
На bauma 2022 Yanmar ще представи дизелови двигатели с мощност 155 kW, които са много популярни за вграждане в строителни машини. С новите двигатели с вертикални цилиндри и течностно охлаждане от серия 4TN Yanmar утрои до 155 kW мощността на предлаганите агрегати, реализирани много успешно в строителния бранш. Двигателите съответстват на екологичните норми за изгорелите газове на Етап V на ЕС и са допълнително усъвършенствани за по-малък разход на гориво, висока литрова мощност и впечатляващ въртящ момент.
 
Новата 5-годишна гаранция (или достигане на 5000 моточаса) за двигателите с течностно охлаждане от серия TN е безплатна. Така Yanmar увеличава стандартната гаранция от две години до най-доброто предложение в бранша – 5-годишна стандартна гаранция, осигуряваща на клиентите по-голяма сигурност за работата на техниката, по-висока остатъчна стойност на вторичния пазар и спокойствие за нейното състояние.
 
Yanmar е един от световните лидери в технологиите при двигателите. Невероятен пример в това отношение е системата на Yanmar за третиране на отработените газове с филтър за частици DPF. Тя е въведена първоначално за съобразяване с екологичните норми Tier 4 на САЩ през 2012 г., като през 2019 г. същият дизайн и технология се използват и за най-стриктните към момента регулации на Етап V на ЕС. За всичките тези години и монтаж към над 700 000 двигателя Yanmar дизайнът на филтъра DPF предлага най-лесната употреба и работоспособност в бранша, а задръстването му е невъзможно.
 
На bauma 2022 Yanmar ще представи нови уникални технологии и концептуални модели, за някои от които ще бъде съобщено през следващите месеци. Целият екип на Yanmar Europe е ентусиазиран от предстоящото представяне на новостите на световното изложение в Мюнхен.

 

 

 

 

 

 

 

ИПО ООД
София 1510
ул. Резбарска 47
Тел.: 02 971 9549; 0884 97 85 11
Факс: 029719548
E-mail: office@ipo-bg.com
https://www.ipo-bg.com/bg

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Yanmar   bauma   дизелови двигатели  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...