Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кога и защо ви е необходим консултант за внедряване на бизнес софтуер

Внедряването на бизнес софтуер е не само технологичен процес, то засяга множество аспекти от работата на едно предприятие.

Имплементирането на сложни системи като ERP, BI, FPM изисква не само познания за особеностите и функционалностите на конкретното софтуерно решение, но също така да се разбират спецификата на бизнеса и регулаторните изисквания, на които трябва да отговаря.

Познаването на тези три сфери е решаващо за успешното внедряване и за приключването на проектите в срок, без риск от загуба на допълнителни ресурси, време и усилия.

Консултантът е своеобразен мост между бизнеса, технологиите и законодателството и участието му във внедряването е задължително, особено при мащабни проекти.

Има разлика между консултант и технически изпълнител – първият трябва да може сам да формира своето задание и да го изпълни, а от втория се очаква единствено да реализира перфектно дадената задача.

Често консултантът за внедряване на бизнес софтуер и внедрителят са едно и също лице, екип или компания, което е най-икономичният вариант по отношение на инвестирани в проекта време и средства.

Balkan Services е консултантска ИТ компания, която от 2006 г. до днес има завършени над 640 проекта за внедряване на бизнес софтуер в средни и големи предприятия от водещи индустрии. Консултантите в компанията имат експертни познания за бизнеса, технологиите, местното и международно законодателство и счетоводни изисквания. 

 

 

 

 

Balkan Services
1000 София
ул. "Екзарх Йосиф" 31
Тел.: +359 2 980 95 99
Е: info@balkanservices.com
Web: https://www.balkanservices.com/

     
Източник: Balkan Services

Ключови думи: Balkan Services   ERP   BI   FPM   бизнес софтуер  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...