Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2022 ще се проведе в Букурещ в края на март - 11.03.2022

11.03.2022   |   Начало»Предстоящо
 

От 24 до 27 март 2022 г. в изложбения център Romexpo в Букурещ ще се проведе едно от най-големите международни изложения в Румъния за строителни технологии, оборудване и материали, системи за вътрешна и външна декорация и плувни басейни – CONSTRUCT-AMBIENT EXPO.

Българо-румънската търговско-промишлена палата (БРТП) оказва безплатно съдействие на български компании при тяхното представяне на изложенията в Romexpo, като поема цялата комуникация с организаторите, подготвя и подава документите, подпомага фирмите при избора на място и щанд. БРТП също така активно промотира всички компании, които участват в изложенията на РОМЕКСПО с нейна помощ, сред бизнеса в Румъния и в рамките на изградената партньорска мрежа на Палатата, посочват от БРТП.

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO е специализирано изложение за производители, вносители и дистрибутори на стоки и услуги. Тази година тематичните области, определени от организаторите, включват машини и оборудване за промишлеността, строителни технологии и продукти, градоустройство, продукти и системи за озеленяване, продукти за декорация, дом на бъдещето, промишлени електрически и осветителни инсталации, противопожарни продукти и решения.

Изложението предлага и специализирани салони за асансьори, ескалатори и движещи се пътеки, жилищни проекти и недвижими имоти.

Заедно с CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2022 ще се проведат и  международното изложение за инсталации, отоплителни, охладителни и климатични съоръжения ROMTHERM, мебелното изложение MOBILA EXPO и международното изложение за цветя, озеленяване и градинарство EXPO FLOWERS & GARDEN.

     
Източник: БРТП; Снимка: Romexpo

Ключови думи: БРТП   CONSTRUCT-AMBIENT EXPO   строителство   осветление   ОВК  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...