Industry Info  
Festo
Festo

В Пловдив официално откриха международните изложения АГРА, Винария и Фудтех

09.03.2022   |   Събитията
 

Седмото издание на мегафорума за модерно земеделие, вино, храни и оборудване бе официално открито в Международен панаир Пловдив. От 9 до 13 март международните изложения АГРА, Винария и Фудтех събират науката и практиката в поредица от дискусии, конференции и семинари, посветени на актуалните тенденции в земеделието, винарството и хранително-вкусовата промишленост.

Акцентите в съпътстващата програма са биологично земеделие, актуалните проблеми на хранително-вкусовата индустрия, биоикономиката и нейното прилагане, развитието на реален и успешен винен туризъм, фермерско и занаятчийско производство. Ще бъдат представени и нови възможности за финансиране на хотелиерството и ресторантьорството. Предвидени са различни презентации на възможностите за развитие на бизнес с чуждестранни компании.

В рамките на АГРА 2022 на 10 март ще се състои официалното награждаване на победителите в конкурса за иновации. Конкурсът дава възможност за презентиране и реклама на нови технологии и изделия и отличава най-авангардните разработки в областта на селското стопанство, които се представят за първи път на изложението. Водещите теми на АГРА тази година са прецизно земеделие, автоматизация и дигитализация в сектора.

На 12 март ще се проведе церемонията по награждаване на отличените в конкурса "Избор на потребителя".

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: Международен панаир Пловдив   АГРА   Винария   Фудтех  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...