Industry Info  
Festo
Festo

ИАНМСП организира участието на български фирми в Хановерски панаир 2022 - 28.02.2022

28.02.2022   |   Начало»Бизнес
 

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми в тазгодишното издание на Хановерския панир от 30 май до 2 юни в Хановер, Германия.

Хановерският панаир е най-голямото и значимо международно изложение в областта на индустриалните технологии и оборудване в света, посочват от ИАНМСП. Изложението се провежда всяка година от 1947 г. В последното издание, проведено на живо, през 2019 г. участваха над 6500 изложители на изложбена площ от 483 000 кв.м. Посетителите бяха над 200 000. С национални щандове се представиха над 80 държави. Изданията през 2020 и 2021 г. се проведоха онлайн.

Изложението е предназначено за производители и доставчици на индустриални технологии и оборудване, детайли и компоненти, компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, производители на части и компоненти, електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване, и др.

ИАНМСП ще поеме разходите на одобрените за участие фирми за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, оборудване и обзавеждане на изложбеното пространство, регистрация на изложителите, медийни такси, услуги, консумативи и други в рамките на утвърдения бюджет.

Можете да заявите интерес за участие най-късно до 11 март 2022 г. Повече информация за инициативата вижте тук

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Deutsche Messe

Ключови думи: ИАНМСП   Хановерски панаир  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...