Industry Info  
Festo
Festo

Във Варна представят мерки и инструменти в подкрепа на бизнеса - 28.02.2022

28.02.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 7 март 2022 г. от 11:00 ч Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира събитие по инициатива на Министерство на иновациите и растежа, посветено на възможностите за подкрепа от страна на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", Българската банка за развитие (ББР) и Фонд на фондовете (ФНФ) специално за бизнеса във Варна.

В събитието "Иновации и растеж: Варна" ще вземат участие представители на ИАНМСП, Министерството на иновациите и растежа, ББР и ФНФ, Морски клъстър България, публичния и частния сектор, както и на академичната общност.

Събитието ще бъде открито от министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер, а в специална презентационна част ще бъдат представени мерки за насърчаване на иновациите и растежа на ОПИК, мерки и инструменти в подкрепа на предприемачеството, прилагани от ИАНМСП, нови продукти в подкрепа на иновационното развитие и растежа на предприятията, предлагани от ББР, и възможностите за финансиране по програмите на ФНФ. Ще бъдат представени и новият иновационен център към Висшето военноморско училище "Никола Й. Вапцаров" и Черноморският икономически механизъм и развитие на синята икономика. 

Участието в събитието е напълно безплатно и достъпно чрез регистрация тук до 2 март.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка:Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   ББР   ФНФ  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...