Industry Info  
Festo
Festo

Rohde & Schwarz представя 5G и C-V2X тестово оборудване на MWC в Барселона

22.02.2022   |   Бизнес
 

Rohde & Schwarz ще демонстрира своята широка гама от тестово и контролно-измервателно оборудване за автомобилни 5G и C-V2X приложения по време на Световния мобилен конгрес (MWC) от 28 февруари до 3 март 2022 г. в Барселона. Решенията на компанията са предназначени както за изследователска и развойна дейност (R&D), така и за реализиране на производствени и полигонни тестове.

Rohde & Schwarz предлага средства за прецизни 5G измервания и тестове за автомобилостроенето, включително на RF, протоколи и приложения, с помощта на новия пълнофункционален тестер R&S CMX500, покриващ целия цикъл на разработка от чипсети до телематични модули (TCU) и цели превозни средства. R&S CMX500 предоставя обширни възможности за тестване, поддържайки всички 5G NR мрежи с LTE, 5G NR FR1 и FR2 в неавтономен (NSA) и автономен (SA) режим.

Rohde & Schwarz ще покаже C-V2X тестово решение, което симулира различни сценарии на трафик с множество симулирани превозни средства и комуникации между тях, които могат да бъдат тествани в лаборатория и на полигон с висока прецизност и повторяемост. Това позволява коректна работа на C-V2X приложения като предупреждения за аварийно спиране (EBW) в реалистични сценарии на трафик и проверка с помощта на минимум тестово оборудване и една и съща тестова настройка от лабораторията до полигона. Системата включва широколентов радиокомуникационен тестер R&S CMW500, векторен сигналгенератор R&S SMBV100B (лабораторен), усилвател R&S BBA150 и антена R&S HF918 със статив и адаптер.

Rohde & Schwarz предоставя пълна гама от UWB тестови решения за прецизно измерване на ключови параметри при изследователска и развойна дейност, сертифициране и производство. Радиокомуникационният тестер R&S CMP200 е подходящ за решаване на проблеми при UWB тестове както в R&D, така и в масовото производство. Той съчетава функциите на генератор и анализатор на сигнали в един прибор.

GNSS симулаторите от Rohde & Schwarz са в състояние да генерират сигнали за всички работещи сателитни навигационни системи, включително GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, SBAS и QZSS в честотните ленти L1, L2 и L5. GNSS симулаторът R&S SMBV100B може да бъде допълнен с интерфейс за GNSS в реално време.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   MWC   C-V2X   5G  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...