Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric България с награда за най-добър работодател на годината за 2022 г. - 21.02.2022

21.02.2022   |   Начало»Бизнес
 

Schneider Electric България бе отличена като Най-добър работодател на годината за 2022 г. на 5-ите годишни награди Employer Branding, инициирани от b2b Media. Компанията спечели голямата награда в конкуренция с над 100 компании.

Призът е признание за постиженията на компанията в изграждането на отношения на лоялност, отдаденост и отговорност към всеки член на нейния екип, посочват от Schneider Electric България.

"Щастлива съм да приема тази награда не само като представител на компанията, но и като служител, и смятам, че тя е напълно заслужена. В Schneider Electric има една специфична култура и едно много хубаво отношение между компания и служител – отношение на партньорство и равнопоставеност. Така всички ние, които сме част от тази компания, имаме възможност да развиваме професионалния и личния си живот по един пълноценен начин – точно такъв, от какъвто имаме нужда", сподели на церемонията Калина Петкова, мениджър корпоративни комуникации в Schneider Electric България. 

През изминалата година ръководният екип на Schneider Electric България и на Умната фабрика на компанията в Пловдив продължиха да инвестират в развитието – професионално и личностно – на служителите на компанията. Бяха създадени нови обучителни пространства и програми, в които служителите да усвоят необходимите знания и умения, за да се чувстват спокойни и мотивирани още от първия си работен ден, посочват от Schneider Electric и допълват, че компанията продължава да инвестира и в разработването на иновативни програми за подкрепа на служителите и техните семейства.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...