Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Farnell стартира серия уебинари за практическата реализация на изкуствен интелект чрез Edge решения

17.02.2022   |   Предстоящо
 

От 22 до 25 февруари 2022 г. Farnell ще проведе серия безплатни уебинари, на които ще бъдат представени нови решения за реализация на изкуствен интелект чрез компоненти за периферни (edge) изчисления. Събитията се организират в сътрудничество с NXP, Maxim Integrated и Arduino.

Първият уебинар ще се състои на 22 февруари от 12:00 ч. и ще се фокусира върху edge базираните технологии за глас и зрение с изкуствен интелект и машинно самообучение. Роман Ричи, регионален маркетинг мениджър в NXP, ще представи сериите i.MX RT Cortex-M базирани продукти на NXP и техни приложения.

Вторият уебинар ще е на 24 февруари от 16:00 ч. и ще покаже как с помощта на Edge AI базирани ускорители могат да се създават решения за машинно зрение с батерийно захранване. Кристофър Ардис, изпълнителен директор на Maxim Integrated, част от Analog Devices, ще коментира разнообразие от теми, свързани с изкуствения интелект, и ще представи MAX78000 Edge AI базиран ускорител.

На 25 февруари от 12:00 ч. ще се проведе третият уебинар от поредицата, който ще се фокусира върху приложения на Arduino IoT Cloud в екологичния мониторинг. Андреа Рикета, ръководител Customer Success Team в Arduino, ще представи екосистемата от решения Arduino Pro.

Можете да се регистрирате за участие в уебинарите тук.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   NXP   Maxim Integrated   Arduino   Analog Devices   изкуствен интелект   Edge AI  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...