Industry Info  
Festo
Festo

НКИЗ и Индустриална и логистична зона – Перник подписаха меморандум за сътрудничество

16.02.2022   |   Бизнес
 

Национална компания индустриални зони (НКИЗ) и Индустриална и логистична зона – Перник ще си сътрудничат и ще обменят опит и добри практики на базата на подписан меморандум за сътрудничество между двете дружества.

Д-р Антоанета Барес, изпълнителен директор на НКИЗ, и д-р инж. Любомир Бонев, изпълнителен директор на зоната в Перник, която е със 100% общинско участие, се разбраха да обединят усилия като стратегически партньори за развитието на индустриални паркове от нов тип.

Съгласно подписания меморандум НКИЗ и Индустриална и логистична зона – Перник ще си сътрудничат, за да популяризират възможностите за инвестиции в България, ще координират и разработват съвместни инициативи и проекти.

"НКИЗ се стреми да развива индустриални паркове от нов тип, а също така и да усъвършенства предлаганите услуги според най-високите стандартни на индустрията в световен мащаб", отбеляза д-р Антоанета Барес по време на подписване на меморандума. Тя допълни, че подкрепя насърчаването на инвестициите в нови, иновационни и структуроопределящи сектори в икономиката с висока добавена стойност.

     
Източник: НКИЗ

Ключови думи: НКИЗ   Индустриална и логистична зона – Перник   индустриални зони  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...