Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Обявиха нови дати за провеждането на Lamiera 2022

16.02.2022   |   Предстоящо
 

От 18 до 21 май т. г. във fieramilano Rho ще се проведе международното изложение за металообработващи машини и иновации Lamiera 2022. 

Събитието е преместено за седмица по-рано от планираната дата поради необходимост от реорганизация в календара за провеждане на панаирите във fieramilano Rho вследствие на здравните мерки, които наложиха отлагане на всички събития, насрочени за първото тримесечие на текущата година.

"В съгласие с fieramilano, предвид важността на събитието, ние сметнахме, че е необходимо да проведем търговското изложение в същия период, т.е. през втората половина на месец май. Решението да изместим Lamiera с една седмица напред предполага голяма инвестиция в комуникацията и промотирането на събитието от наша страна по отношение на всички заинтересувани - изложители, посетители, журналисти и др. Радваме се да направим тази инвестиция, за да сме сигурни, че нашата дейност ще позволи да сведем до минимум или дори напълно да премахнем евентуалните неудобства за участниците. На фирмите изложители на Lamiera ще бъде предложено богато на съдържание и идеи търговско изложение, което ще привлече много посетители", коментира Алфредо Мариоти, генерален мениджър на Съюза на италианските производители на металорежещи машини (CEU-UCIMU).

     
Източник: Lamiera

Ключови думи: Lamiera   fieramilano Rho   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...