Industry Info  
Festo
Festo

ИАНМСП и ИТА заедно ще организират онлайн обучения в сферата на машиностроенето и електротехниката - 11.02.2022

11.02.2022   |   Начало»Бизнес
 

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Италианската търговска агенция (ИТА) се договориха да организират съвместни обучения и събития за развитието на бизнес контактите между фирми от България и Италия.

Това бе договорено по време на среща между изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков и директора на ИТА у нас Киара Петро, както и с експерти от италианската агенция.

Предвижда се съвместните обучения да се провеждат изцяло онлайн с участието на водещи лектори от секторите машиностроене, ИКТ, електротехника, текстил и креативни индустрии, като ще бъдат засегнати най-важните теми за бизнес развитието от всеки сектор, както и дигитализацията, посочват от ИАНМСП.
 
На срещата ИАНМСП изрази готовност да бъде партньор в събитието, посветено на декарбонизацията, което ИТА и Конфиндустрия България планират през октомври т.г.

От своя страна ИТА изрази желание да оказва съдействие на ИАНМСП при организирането на търговски мисии в Италия чрез мрежата си от представителства в цялата страна с цел намиране на подходящи бизнес партньори за българските компании.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   ИТА   Конфиндустрия България   машиностроене   електротехника  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...