Industry Info  
Festo
Festo

Съюзът за стопанска инициатива учреди два консултативни съвета в подкрепа на бизнеса - 10.02.2022

10.02.2022   |   Начало»Бизнес
 

Национално представителната работодателска организация Съюз за стопанска инициатива (ССИ) учреди Съвет по дигитална трансформация и киберсигурност и Съвет по индустриални политики, чиято основна цел е да подпомагат работата на бизнесите, членуващи в организацията. 

Съветът по дигитална трансформация и киберсигурност (СДТК) се оглавява от Атанас Темелков, експерт с дългогодишен опит на ръководни позиции в Изпълнителна агенция "Електронни съобщителни мрежи и информационни системи" (ИА ЕСМИС) и Държавна агенция "Електронно управление". Заедно със своя екип той ще работи по въпросите на провежданата държавна политика в областта на научните изследвания, иновациите и трансфера на дигитални технологии и киберсигурност в малките и средни предприятия, както и ще предлага конкретни мерки, действия и концепции в тези области. 

Съветът за индустриални политики (СИП) е оглавен от индустриалеца Пламен Бобоков. Обединението е създадено с цел да генерира, обсъжда и предлага на членовете на ССИ, правителството, синдикатите и други заинтересовани страни политики в подкрепа на трансформацията и развитието на българската индустрия.

     
Източник: ССИ

Ключови думи: ССИ   киберсигурност   МСП  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...