Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

B2N ще си партнира с BCN3D за ускорено развитие на пазара за адитивно производство в Югоизточна Европа

BCN3D, водещ производител на решения за 3D принтиране, и B2N, официален представител и водещ дистрибутор на висококачествени дигитални производствени технологии за Югоизточна Европа, договориха партньорство с цел да предоставят възможно най-доброто обслужване и сервиз на местен език за страните от Югоизточна Европа.
 
С това споразумение B2N става ексклузивен дистрибутор на хардуерните и софтуерни 3D решения на BCN3D в региона.
 
С визия да внедри методите на адитивно производство във всяка фабрика на Балканите B2N подпомага малки и големи бизнеси да отключат възможностите си за гъвкаво и устойчиво производство. С 3D решенията на B2N те могат да подобрят развойната си дейност, производственото време и да намалят разходите за изработка на отделни компоненти, инструменти и на цели продукти.
 
"Избрахме да работим с продуктите на BCN3D, защото за последните две години наблюдаваме техния стабилен ръст както по отношение на иновативни технологии, така и като пазарен дял и утвърдени клиенти. Радваме се да работим с младия, мотивиран и изобретателен екип на BCN3D и заедно да достигаме до нови клиенти на Балканите, на които да предлагаме индивидуални решения. Аз лично намирам закономерност във всичко и това колко лесно може човек да обърка имената на BCN и B2N не е случайно", споделя с усмивка Боян Пехливанов, основател и управител на B2N.
 
"Радваме се, че ще си партнираме с B2N – един съюз, който ще ни помогне да мащабираме търговските си инициативи в региона на Югоизточна Европа. Със завиден опит в адитивното производство, комбиниран с първокласна техническа експертиза, B2N са правилният партньор, с който ще растем в над 10 страни", заяви Хавиер Мартинез Фанека, управител на BCN3D.

 

 

 

 

B2N Ltd Bulgaria
1700 София
бул. Д-р Г. М. Димитров 95
Тел.: +359 896 950 930; +359 877 249 094
E-mail: info@b2n.bg
https://b2n.bg/

     
Източник: B2N

Ключови думи: B2N   BCN3D   3D принтиране   адитивно производство  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...