Industry Info  
Festo
Festo

ИТД ЕООД изгражда иновативно, високоефективно и екологично производство с машини от FANUC - 07.02.2022

Българският производител на матрици, PET преформи, пластмасови бутилки, флакони и капачки ИТД ЕООД внедри седем шприц машини FANUC ROBOSHOT с различно усилие на затваряне и две фрезови машини FANUC ROBODRILL в рамките на проект за модернизация на производството. Стремежът на компанията да изгради иновативно, високоефективно и екологично производство на пластмасови изделия с гарантирано високо качество и ограничено въздействие върху околната среда е сред основните причини да избере именно решенията на FANUC.

След въвеждането на индустриалното оборудване на FANUC ИТД ЕООД успява да намали себестойността на продукцията си и да постигне постоянно високо ниво на качеството. При извършения мониторинг на енергопотреблението е установено, че машините на FANUC осигуряват 50% икономия на електроенергия, което прави продукцията на компанията изключително конкурентоспособна. Обновеният машинен парк с ново поколение напълно електрически машини ROBOSHOT осигурява по-висока производителност, по-ниски разходи и липса на отпадъчни хидравлични масла в сравнение с използваните преди това хидравлични машини.

"Избираме FANUC, защото техните машини ни помагат да намалим себестойността на готовата ни продукция. Шприц машината ROBOSHOT със CNC управление се отличава със стабилна механика, надеждност, лесно управление и висока степен на прецизност на отливките", споделя Иван Дараджански, собственик и управител на ИТД ЕООД.

"ROBODRILL от своя страна е бърза и висококачествена машина с всички опции на 4-осен машинен център. С нейните 24 000 оборота ние можем да постигнем изключително качество на произвежданите изделия на много добра цена заради много ниската консумация на електроенергия", допълва той.

Наред с изключителната надеждност на оборудването екипът на ИТД ЕООД оценява много високо и сервизното обслужване, предлагано от FANUC. Вече повече от 30 години ИТД ЕООД разчита на сервизните услуги на FANUC България, за да осигури максимална изправност и безотказна работа на своето оборудване FANUC. Услугите, които използва компанията, включват сервизни договори за поддръжка на машините, профилактика, обучение на персонала, препрограмиране на опции за конкретни производствени нужди. "Колегите от FANUC са винаги на разположение и реагират своевременно и професионално", заявява Иван Дараджански.

     
Източник: FANUC България

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ROBOSHOT   ROBODRILL   машини   ИТД  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...