Industry Info  
Festo
Festo

NuernbergMesse планира над 100 изложения и конференции през 2022 г. - 04.02.2022

04.02.2022   |   Начало»Бизнес
 

NuernbergMesse отчете силно повлияни от пандемията от COVID-19 годишни резултати за втора поредна година. През 2021 г. са отложени 55 от общо планираните 77 изложения. В резултат продажбите спадат до 70 млн. евро в сравнение с 110,3 млн. евро, отчетени през 2020 г. Загубите са под 50 млн. евро, което е подобрение спрямо предходната година, когато те са 68,6 млн. евро. Разходите за персонал и материали са намалени с около 25% от планираните преди пандемията.
 
Изпълнителният директор на NuernbergMesse д-р Роланд Флек коментира, че компанията е успяла да предотврати по-голям спад в резултатите благодарение на систематични съкращения на разходите, промяна в работните графици и отлагането на планирани капиталови разходи. Същевременно, разумно увеличавайки дигиталните опции, NuernbergMesse разшири обсега на своите изложения, нещо повече – за първи път дигиталните формати генерираха 10% от продажбите, допълва изпълнителният директор Петер Отман.
 
След 19 месеца без събития на живо и 243 дни, през които провеждането на събития е забранено, през есента на 2021 г. NuernbergMesse успешно рестартира дейността си с редица изложения в и извън Германия. Опциите за онлайн участие също допринасят за успеха на подновените събития. Така например в изложението за решения за опаковъчната индустрия FachPack онлайн се включват 4300 участници или 20% от всички посетители. FeuerTrutz привлече общо 1228 посетители онлайн, което бе повече от една трета от всички участници. В бъдеще NuernbergMesse планира да обвърже още по-тясно своите дигитални формати със събитията на живо и да предложи на потребителите шест хибридни концепции през 2022 г., съобщи Отман.
 
През 2022 г. са планирани над 100 изложения, конференции и други събития. Въпреки че годината стартира с отлагане и отмяна на някои събития, ръководството на NuernbergMesse запазва умерен оптимизъм в прогнозите за тази година.
 
Сред новите събития, които ще дебютират тази година, са embedded world China от 15 до 17 юни и изложението за технологии за производство на печатни платки Focus on PCB във Виченца от 18 до 19 май. Пакетът от изложения за бои, лакове и други покрития ще бъде разширен с две нови събития в Индонезия през септември и в Дубай през октомври.

     
Източник: NuernbergMesse

Ключови думи: NuernbergMesse   embedded world   търговски изложения  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...