Industry Info  
Festo
Festo

FachPack 2022 акцентира на технологичния преход в опаковането - 03.02.2022

03.02.2022   |   Начало»Предстоящо
 

NuernbergMesse обяви датите за тазгодишното издание на международното изложение за решения и технологии за опаковъчната индустрия FachPack. Събитието ще се проведе на живо в Нюрнберг от 27 до 29 септември, като ще има възможност и за онлайн участие посредством платформата myFACHPACK.
 
"Последното издание на FachPack през септември 2021 г. показа, че успешни изложения са възможни дори и в тежки пандемични условия, както и че санитарните мерки са ефективни", заяви Филип Блас, директор за FachPack в NuernbergMesse.
 
Анкета сред изложителите на предходното издание показва, че 95% от тях са осъществили нови контакти по време на FachPack 2021, а 96% са доволни от ранга на професионалната аудитория. Голяма част от посетителите – 94%, също са изразили задоволство от преживяването на FachPack 2021. Почти всеки трети посетител е от чужбина. Посетители са пристигнали от 70 държави, главно от Австрия, Чехия, Швейцария, Италия, Нидерландия, Полша, Франция, Белгия, Дания и Испания.
 
Водещата тема на FachPack 2022 ще бъде "Преход в опаковането" с фокус върху примери за малки и по-големи промени, както и идеи за предстоящи такива в сектора. Организаторите умишлено избягват често използвания термин "трансформация", тъй като вярват, че за да постигне големи промени, човек се нуждае от стратегия, съставена от конкретни малки стъпки и преходи.

     
Източник: NuernbergMesse

Ключови думи: NuernbergMesse   FachPack   опаковъчна индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...