Industry Info  
Festo
Festo

Близо 2500 изложители вече са заявили участие в международното изложение IFAT Munich 2022 - 02.02.2022

02.02.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Международното изложение за управление на питейни и отпадъчни води, отпадъци и суровини IFAT Munich 2022 ще се проведе на живо от 30 май до 3 юни в изложбения център в Мюнхен, съобщиха организаторите от Messe Muenchen.

Подготовката за изложението е в разгара си, като всичките 18 изложбени зали и голяма част от външните зони вече са резервирани. По думите на Щефан Румел, управляващ директор в Messe Muenchen, това е много добро постижение дори в сравнение с рекордното изложение през 2018 г. До момента участие са заявили близо 2500 изложители от над 50 страни.

Наред с изложбените секции, посветени на теми като "Кръгова икономика и управление на отпадъците", "Води & Канализация" и "Комунални технологии", ще има общи павилиони на Белгия, Китай, Дания, Франция, Великобритания, Италия, Япония, Канада, Нидерландия, Австрия, Южна Корея, Швейцария, Чехия, Турция, Унгария и САЩ. Очакват се изложители и от Египет, Австралия, Бразилия, Кот д’Ивоар, Йордания, Катар, Саудитска Арабия и Украйна.

Посещения са заявили делегации от Египет, Бразилия, Русия, Саудитска Арабия, Сингапур, Португалия, Румъния и др. европейски държави.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   IFAT Munich   управление на отпадъци   ВиК   кръгова икономика  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...