Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation и Cytiva си сътрудничат за ускоряване на платформите за автоматизация в биофармацевтичната индустрия - 31.01.2022

31.01.2022   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation и Cytiva, глобален лидер в сферата на биологичните науки, обявиха, че стартират сътрудничество за ускоряване на дигиталната трансформация на индустрията.

Компаниите целят да създадат ефективна, гъвкава и мащабируема платформа за автоматизация в биофармацевтичната индустрия. Като част от сътрудничеството ще бъде изграден и Център за автоматизация и цифрова трансформация в Шанхай.

"Мащабируемото и устойчиво развитие е от изключително значение за нашите компании и за индустрията като цяло. Нашите комбинирани решения предлагат гъвкавостта, необходима за увеличаване на производството на ваксини", коментира Иън Ших, регионален вицепрезидент на Rockwell Automation.

Rockwell Automation и Cytiva ще популяризират платформата за автоматизация на Cytiva Figurate в Китай, както и в световен мащаб. Софтуерните предложения на Rockwell ще подпомогнат обхвата от решения от идеята до крайната реализация. Сътрудничеството позволява по-силна интеграция, подобрено събиране на данни и анализ.

Двете компании са създали множество центрове, включително Testa Center в Упсала, Швеция, за да подпомагат процеса на разработване на лекарства. Те проучват как да приложат индустриалния интернет на нещата (IIOT), добавената реалност (AR) и други модерни технологии за свързаност в целия производствен процес.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Cytiva   дигитална трансформация   добавена реалност   Интернет на нещата  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...