Industry Info  
Festo
Festo

ИАНМСП организира търговска мисия с посещение на международни индустриални изложения в Словения - 31.01.2022

31.01.2022   |   Начало»Бизнес
 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с посещение на международното изложение за промишлено оборудване International Industry Fair в Целе и международния Строителен панаир в Любляна в периода от 4 до 9 април 2022 г.

Поканени за участие в търговската мисия са български малки и средни предприятия в секторите машиностроене, мехатроника и електроника, иновативни компоненти и технологии за индустрията, металообработка, строителство и строителни материали, чиято основна икономическа дейност попада в една от определените в Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия (НСНМСП) 2014 – 2020 групи.

Програмата на търговската мисия предвижда представителите на българските МСП да посетят изложенията и да вземат участие в двустранни срещи, семинари и кръгли маси с представените на двете изложения чуждестранни фирми.

Проявата се организира в изпълнение на дейност 1 "Организиране на търговски мисии в чужбина" по проект "Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014 – 2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Повече за възможностите за включване в мисията можете да видите тук. Крайният срок за подаване на заявки за участие изтича на 11 февруари 2022 г.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Celjski Sejem

Ключови думи: ИАНМСП   машиностроене   мехатроника   електроника   търговски мисии  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...