Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение Innoform 2022 ще се проведе на живо през март - 28.01.2022

28.01.2022   |   Начало»Предстоящо
 

От 8 до 10 март 2022 г. в полския град Бидгошч ще се проведе петото издание на международното изложение за оборудване и технологии в преработвателната промишленост Innoform, съобщиха организаторите от Индустриален клъстер Бидгошч.
 
В рамките на изложението ще се състои конференция в две части, посветена на автоматизацията и роботизацията в индустрията. В светлината на прожекторите ще бъдат Индустрия 4.0, възможностите за преместване на производствата от Китай и начините за скъсяване на глобалните вериги за доставка.
 
Програмата традиционно включва и събитие с B2B срещи, което ще даде възможност за създаване на нови бизнес партньорства. То ще се проведе на живо на 9 март в изложбения център в Бидгошч и онлайн за компаниите, които не могат да се включат на живо, на 10 март.
 
Предишното издание на изложението през 2020 г. привлече 248 изложители и над 2600 посетители. По-голямата част от изложителите – 43%, са полски компании. 36% от изложителите са пристигнали от други европейски страни, като най-голям дял сред тях имат компании от Германия, Франция и Обединеното кралство. 11% от изложителите са били от страни извън Европа. Най-застъпените сектори на предходното издание са били металообработката, специализираното оборудване и обработката на пластмаси.

Повече за Innoform 2022 можете да видите тук.

     
Източник: Индустриален клъстер Бидгошч

Ключови думи: Индустриален клъстер Бидгошч   Innoform   Индустрия 4.0   металообработка  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...