Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Организаторите на METAV 2022 обявиха нови дати за изложението

26.01.2022   |   Предстоящо
 

Организаторите на международното изложение за технологии за металообработка METAV 2022 обявиха нови дати за събитието. То ще се проведе от 21 до 24 юни т. г. в Дюселдорф.

"За съжаление пандемията от COVID-19 продължава да бъде силно динамичен фактор със значително нарастващ брой случаи поради варианта Омикрон. Във връзка с тези трудни за планиране обстоятелства се налага да отложим METAV 2022 за юни тази година. Ранното решение има за цел да помогне да се избегнат допълнителни разходи и да се създаде сигурност за изложителите. Ние сме в непрекъснат обмен на информация с нашите изложители и знаем, че отлагането е подкрепено от голямо мнозинство. Идеята за новата дата през юни бе посрещната с голямо одобрение", коментира д-р Вилфрид Шефер, изпълнителен директор на VDW (Германската машиностроителна асоциация), която организира изложението METAV.

Изложението ще представи целия спектър от производствени технологии. Основните акценти ще бъдат върху металообработващи машини, инструменти, измервателна техника, повърхностна обработка и компютърни технологии за металообработка, софтуер, машини и системи за адитивно производство, производствени системи и компоненти за медицинска техника и др. 

METAV 2022 ще подчертае специфични решения в четири тематични области – адитивно производство, медицина, формоване и качество.

Допълнителна информация за събитието може да откриете тук.

     
Източник: METAV 2022

Ключови думи: METAV 2022   CECIMO   металообработка   адитивно производство  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...