Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Полска компания, специализирана в прецизната CNC обработка, търси партньори

26.01.2022   |   Бизнес
 

Полска компания, специализирана в прецизната механична CNC обработка на компоненти от различни материали, търси партньори за сътрудничество по договор за производство или като подизпълнител

Компанията е създадена през 1983 г. и има дългогодишен опит в различни браншове като автомобило- и самолетостроене,  производство на медицинска техника, храни и напитки. Фокусът на компанията е насочен към новите технологии и доброто качество. Тя произвежда части, прототипи и различни инструменти на базата на технически чертежи. Екипът включва опитни инженери, технолози и конструктори.

Технологиите и услугите, с които разполагат са решения за реверсивно (обратно) инженерство, проектиране и производство на машини и устройства по индивидуални поръчки, проектиране и консултиране в областта на модернизацията и автоматизацията на производствените процеси, проектиране и производство на монтажни станции, CNC и конвенционално струговане, конвенционално и CNC фрезоване по 3  4 или 5 оси, водоструйно рязане и др.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   CNC обработка  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...