Industry Info  
Festo
Festo

Уебинар представя функционалностите на SERVO Viewer на FANUC - 26.01.2022

26.01.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 27 януари 2022 г. FANUC организира уебинар, на който ще можете да научите как да подобрите производителността на машините с помощта на софтуерното приложение SERVO Viewer.

Независимо дали става дума за оптимизация на програмата за обработка на дадена част или за оценка на състоянието на машината, данните са от ключово значение, когато става дума за подобряване на производителността на машината. SERVO Viewer позволява измерване на данни за серво/шпиндел като положение, скорост и въртящ момент и др. Събраните данни се нанасят в графики, които могат да се измерват и сравняват с помощта на вградени инструменти. Оптимизация на условията за обработка и намаляване на времената за изпълнение на програмите на ЦПУ са само две от многото приложения на SERVO Viewer. Заедно със софтуера MT-LINKi на FANUC могат да се стартират автоматични измервания, които след това се съхраняват в база данни.

По време на уебинара Йълмаз Караташ, Senior IoT Application Specialist във FANUC Europe, ще разкаже повече за функционалностите на SERVO Viewer и ще демонстрира конкретни примери за приложението му.

Събитието е част от стартиралата през 2021 г. поредица уебинари, посветени на решенията на FANUC за автоматизация на производството.

Форма за регистрация за онлайн семинара и повече информация за серията от онлайн събития на FANUC може да намерите тук.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   SERVO Viewer   MT-LINKi   ЦПУ   машини  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...