Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

element14 обяви състезание за проектиране на системи за дистанционен мониторинг

25.01.2022   |   Бизнес
 

element14 стартира новото състезание за проектиране N-gaged Remote Monitoring Design Challenge, в което участниците ще разработват безжични системи за мониторинг, базирани на IoT развойната среда Omega Layer N. Десет от кандидатите, които предложат най-успешни решения за дистанционен мониторинг, ще получат безплатно продукта на Omega.

Членовете на element14 могат да използват Layer N за разработка на широк спектър от IoT приложения, включително прогнозна поддръжка, мониторинг, дистанционно наблюдение на предприятието и управление на производствени линии. Layer N предлага на потребителите набор от интелигентни средства за мониторинг и контрол на приложения от разстояние с лесен за използване, интелигентен и гъвкав интерфейс. Показанията за температура, влажност, осветеност и барометрично налягане се измерват, съхраняват, обработват и прехвърлят в реално време в облака чрез интелигентни безжични сензори и гейтуеи, така че отчетите могат да бъдат достъпни отвсякъде по всяко време.

"Системата Layer N на Omega промени начина, по който проектантите и инженерите могат да осъществяват иновации в областта на IoT. Нямаме търпение да видим иновативните проекти, които ще бъдат разработени от общността на element14", отбеляза Даян Киби, глобален директор Общност и социални медии в element14.

Спонсорираните успешни кандидати трябва да използват Layer N Bundle в рамките на своя проект и ще получат безплатно безжичен гейтуей, безжичен сензор за температура/влажност, интерфейсен модул USB към Smart Probe, интелигентна температурна сонда, женски конектор M12 с 4 извода. 

За да участват в състезанието, членовете на общността следва да опишат в своите блогове развойния процес и крайния резултат от проектите, реализирани с Layer N. Победителят, заел първо място, ще получи комплекта Total Security Package на стойност над 500 щатски долара, който включва звънец, камера, сензорен хъб и детектори за дим Google Nest. Подгласникът ще получи две тонколони Google Home Mini и две камери Next Indoor. Всеки участник, който направи пет публикации в блога си и проект с Layer N, ще спечели мултиметър MultiComp Pro.

Срокът за участие в N-gaged Remote Monitoring Design Challenge е 11 февруари. Успешните кандидати ще бъдат обявени на 18 февруари, а проектите се очакват през май 2022 г. Крайните победители ще бъдат обявени по-късно същия месец.

Членовете на element14 могат да получат повече информация за състезанието тук.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   element14   Omega   Layer N   Google Nest  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...