Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Архитектурно-строителна седмица 2022 стартира на живо на 30 март

25.01.2022   |   Предстоящо
 

Архитектурно-строителна седмица 2022 ще се проведе на живо в Интер Експо Център от 30 март до 2 април. Тази година изложението ще предложи надграден бизнес формат, включващ събитията АТЕСТ Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ.

Миналогодишното издание доказа категоричната необходимост от контакта на живо, посочват от ИЕЦ и допълват, че тази година специализираното изложение, което ще се простира на обща площ от 14 000 кв. м, ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншови организации. Tе ще открият новостите в редица направления като "Довършителни дейности", "Врати, прозорци и фасади", "Строителнo оборудване и механизация", "Вертикално планиране и ландшафт", "Индустриално строителство и оборудване", "Сградна автоматизация", "ОВК", "Smart системи".

За първи път в рамките на изложението ще се проведе и АТЕСТ Експо. Благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) на над 6000 кв. м присъстващите ще се запознаят с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителна механизация.

Отделна секция от изложението ще бъде посветена на инструментите за кредитиране, инвестиции и застраховане в строителството.

Заедно с Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо ще се проведе и изложението ЕКСПОМЕБЕЛ, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането, с цел да се представят на едно място всички процеси, свързани с изграждането на сградите и съоръженията и тяхното финализиране.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Архитектурно-строителна седмица   ОВК   индустриално строителство  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...