Industry Info  
Festo
Festo

Започнаха номинациите за наградите "Инвеститор на годината" за 2021 г.

21.01.2022   |   Събитията
 

Българската агенция за инвестиции (БАИ) започна приема на кандидатури за шестнадесетите годишни награди "Инвеститор на годината". Конкурсът цели да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през 2021 г. в България.

Чрез "Инвеститор на годината" БАИ желае да поощри както нови проекти, реализирани "на зелено", така и добре развиващи се бизнеси, посочват от Агенцията.

Журито ще оценява проектите по размера на инвестицията, показана последователна политика и инициативи в сферата на корпоративната социална отговорност, популярността на продукта/услугата или пазарния й успех в и извън България, броя на новооткритите работни места, добри практики, свързани с преодоляването на недостига на кадри, положителен имидж, спазване на устойчиви бизнес практики и положителна перспектива за развитие, внедряване на иновативни практики, базирани на прилагането на нови технологични процеси.

Ще бъдат раздадени 5 награди статуетка "Златен бик", изработени от скулптора Сейфетин Шекеров, в категориите Инвеститор на 2021 г., Инвестиция на зелено на годината, Инвестиция в разширяване на бизнес, Инвестиция в иновативен бизнес и Инвестиция в човешки капитал.

Почетни награди – плакети на БАИ, ще бъдат раздадени в категориите Успешен стартъп и Община в България с най-много инвестиции.

Можете да направите номинации за реализирани през 2021 г. инвестиционни проекти до 10 февруари 2022 г. тук

     
Източник: БАИТ

Ключови думи: БАИ   Инвеститор на годината  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...